Crnogorski reprezentativac vjeruje u Zvezdino evropsko proljeće

0

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković rekao je da vjeruje da njegov tim neće propustiti priliku da se plasira u nokaut fazu Lige Evrope nakon utakmice sa Kelnom.

 

Beograđanima je dovoljan i bod na stadionu “Rajko Mitić”, pod uslovom da BATE Borisov ne pobijedi Arsenal u Londonu jer bi im u tom slučaju trijumf bio neophodan.

„Najbitnije je da se dobro pripremimo psihološki za meč sa Kelnom, jer smo fizički u dobroj formi i imamo dovoljno vremena i da se odmorimo i pripremimo za utakmicu. Zaista mislim da je taj psihološki momenat najvažniji, dosta se već sada u medijima piše i priča o susretu sa Kelnom, kako Zvezda već 25 godina čeka proljeće u Evropi. Mi sada imamo šansu da, nakon toliko čekanja, napokon prođemo grupnu fazu i uvjeren sam da tu šansu nećemo prokockati. Ogromna je uloga našeg trenera Milojevića, on nam sve vrijeme priča da ne obraćamo pažnju na medijski pritisak koji postoji oko nas, već da se fokusiramo samo na pripremu meča. Zaista nam znače njegove riječi“, rekao je crnogorski reprezentativac.

Crvena zvezda i Keln će igrati u četvrtak od 21.05.

cdm.me