Odlična polusezona za Mladost, od proljeća na novom stadionu!

0

Odlična polusezona je iza fudbalera Mladosti iz Lješkopolja.

Ekipa Milije Savovića je prvi dio sezone završila na 2. poziciji drugoligaškog karavana. Strateg ovog kluba je za Cg-Fudbal kazao da je prezadovoljan izdanjem svog tima.

Prvu polusezonu smo završili na drugom mjestu sa bodom zaostatka za ekipom Berana i to za nas predstavlja veliki uspjeh. S obzirom na taj rezultat naša očekivanja su da i u drugom dijelu sezone nastavimo sa dobrim igrama i rezultatima i da budemo među tri ekipe od kojih će jedna direktno a dvije kroz baraž pokušati da uđu u Prvu ligu – rekao je strateg Mladosti.

U ekipi iz Lješkopolja se mukotrpno radi na svim nivoima. Od nedavno stručni štab je jači za i Krdžalića.

Trudimo se da podignemo na viši nivo sve strukture u klubu od organizacije do stručnog kadra. Već smo preduzeli značajan broj aktivnisti. Stručni štab je jači za kondicionog trenera Seada Krdzalića, dokazanog stručnjaka u toj oblasti kao i Žarka Lučića trenera golmana takođe vrsnog stručnjaka. Od kraja takmičarskog dijela pa do 22. decembra radimo na održavanju spreme tri puta neđeljno nakon čega će igrači dobiti odmor do 15. januara kada startujemo sa pripremama za drugi dio prvenstva.

Pripreme za drugi dio sezone Lješkopoljci počinju 15. januara.

Pripreme ćemo sprovesti na našem terenu uz korišćenje usluga kompleksa Verde koji nam pruža idealne uslove za rad đe imamo teretanu, balon salu, bazen i ostale potrebne sadržaje. Što se tiče igračkog kadra i tu smo napravili neke promjene. Zahvalili smo se igračima koji su imali malu minutažu a angažovali smo za sada Čelebica (Grbalj) i Dreškovića (Jezero) a u pregovorima smo sa jos nekoliko igrača koji bi nam donijeli kvalitet i pojačali konkurenciju – kaže Savović.

Drugi dio sezone, ekipa Mladosti će protivnike dočekivati na svom terenu.

Takođe značajna stvar za nas je što su radovi na izgradnji stadiona u punom jeku i što ćemo u drugom dijelu prvenstva protivnike dočekivati na našem stadionu – poručio je Savović.