Napoli dovodi igrača Barse!

0

U Napulju je potpuni fokus na prelazni rok. Jug Italije predugo čeka na osvajanje “Skudeta”, a da bi ove sezone prekinuli dvadesetosmogodišnji post Napolitanci moraju posegnuti za kvalitetnim pojačanjima.

Napoli trenutno radi na tri različite strane: Simone Verdi, Mateo Politano i Žerar Deulofeu. Što se tiče Verdija, Napoli čeka odgovor igrača koji se još uvek nalazi na odmoru u Dubaiju, razmišljajući o nastavku karijere. U Napulju insistiraju na što bržem odgovoru.

Situacija kod Politana je takva da Napolitanci još uvek pokušavaju uvjeriti Sasuolo da ga odluči prodati. Nestabilna situacija oko prva dva igrača dovela je Napoli do kontakta s igračem Barselone Žerarom Deulofeuom.

Prema tvrdnjama novinara Sky Sporta Đanluke Di Marcija u Barseloni su zainteresovani za pregovore koji će se nastaviti u narednim danima. Deulofeua takođe prate Inter, Milan i Sevilja, a obe destinacije su zanimljivije mladom Špancu.

Barselona traži od 15 do 20 miliona evra, što će najvjerojatnije izbaciti Inter iz trke jer ga oni mogu dovesti samo na pozajmicu do kraja sezone.

sportskacentrala.com