Budućnost pali motore i dobija veliko pojačanje

0

Lider šampionata Sutjeska počela je pripreme u ponedeljak, a Budućnost sa novim stručnim štabom na čelu sa Vladimirom Vermezovićem kreće u srijedu.

FOTO: FK BUDUĆNOST FB

Aktuelni šampion počinje pripreme sa nadom da može da u preostalih 17. kola uvede šampionat u neizvjesnu završnicu i da nadoknadi deficit od 13 bodova u odnosu na Sutjesku, a nada se i osvajanju Kupa gdje je stigla do polufinala, zajedno sa ekipama Mladosti iz Podgorice, Grblja i Igala. U svakom slučaju, plasman u Evropu je prioritet.

Što se igračkog kadra tiče za sada su se desile dvije promene. Alen Melunović je otišao u Kinu, a novi član Budućnosti je postao Petar Grbić bivši igrač Olimpijakosa i Partizana. Kako sada stvari stoje uskoro se može očekivati i paraf Simona Vukčevića.

Iskusni igrač sredine terena će sigurno biti na prozivci, a to je znak da je novi trener Budućnosti i bivši trener Partizana i te kako zainteresovan da Simona vidi u dresu Budućnosti u nastavku sezone.

Simon Vukčević je u bogatoj karijeri koja je po mišljenju mnogih stručnjaka mogla da bude još i bolja, branio boje Zabjela, Partizana, Saturna, Sportinga, Blekburna, Karpata, Vojvodine, Levadijakosa, Enosisa i Čivasa.

Simon Vukčević je sa generacijom U21 na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj u dresu sa državnim grbom Srbije i Crne Gore osvojio drugo mjesto. Sa Partizanom je osvojio dvije titule i Kup Srbije i Crne Gore. Za reprezentaciju Crne Gore je odigrao 45 utakmica.

sportklub.rs