Kapiten Berana podržao GP URA !

0

Kapiten Fudbalskog kluba Berane, Stefan Kastratović, podržao je Građanski pokret URA i nalazi se na listi kandidata za odbornike za predstojeće lokalne izbore 4. februara, saopšteno je iz Ure.

Foto: URA

Sport zahtijeva dosta truda, rada, odricanja. Bavljenje sportom mi je donijelo veliko samopouzdanje i naučilo me disciplini. Grad Berane ima dvije olimpijske medalje, ali su uslovi za sport i rekreaciju generalno loši. Kao mlad čovjek i sportista odlučio sam da dam svoj doprinos razvoju sporta u svom gradu. Građanski pokret URA predstavljaju stručni i obrazovni ljudi, koji imaju želju, energiju i znanje da pomognu razvoj grada. Zato sam bezrezervno odlučio da se uključim i dam svoj dopinos napretku Berana“, rekao je Kastratović.

On je poručio da se zajednički mora dati aktivan doprinos kako bi se Berane mijenjalo na bolje i kako bi taj grad postao grad za sve!

Stefan Kastratović je rođen 1994. godine u Beranama.

Golman je FK Berane gdje je počeo svoje prve fudbalske korake sa sedam godina. Najmlađi je kapiten u istoriji kluba. Trenutno je student menadžmenta u ekonomiji i svoju budućnost čvrsto vezuje za grad Berane, podsjećaju iz Ure.

rtcg.me