Budućnost “napada” Sarajevo

0

Sedmog dana boravka u Antaliji stručni štab Budućnosti na čelu sa Vladimirom Vermezovićem pojačao je intenzitet rada.

http://www.fk-buducnost.me

Oba treninga odrađena su na terenima pored hotela „Miracle“, a u jutarnjem je akcenat stavljen na podizanje fizičke spreme fudbalera.

Raspoređeni po grupama, igrači su trčali dionice a nakon toga po „stanicama“ radili vježbe koordinacije pod budnim okom kondicionog trenera Nikole Vukčevića.

Sudeći po reakcijama igrača, bio je to najteži trening od dolaska u Antaliju, ali su svi uspješno izvršili svaki zadatak koji je pred njima postavljen.

Srećna okolnost tokom svih dana boravka u Antaliji je izuzetno lijepo vrijeme, što je posebno bitno za oporavak jer fudbaleri uvijek poslije treninga odu na plažu i po nekoliko minuta ostanu u morskoj vodi.

Popodnevni trening poslužio je za uigravanje odbrane i napada. Pod budnik okom Vladimira Vermezovića, odbranu je uigravao Miodrag Džudović, dok je asistent kod vježbi realizacije bio Dejan Jelenić.

Treba reći da od početka priprema poseban rivalitet postoji među članovima stručnog štaba, jer se svaki trening završava duelima u singlu ili dublu na tenisu nogama.

Za sjutra od 18 časova po lokalnom vremenu zakazana je pripremna utakmica protiv Sarajeva.