Igrač Partizana zamolio navijače da riješe problem!

0

Napadač Partizana, Leandre Tavamba, poručio je navijačima tog kluba da reše probleme koje imaju između sebe, kako bi mogli da pomognu igračima na utakmicama koje slijede, prenosi ,,Sportski žurnal”.

Tavamba se uklopio u ,,sivilo” ekipe Partizana u drugom dijelu sezone, ali pobjeda ,,crno-bijelih” protiv Rada u srijedu i gol korpulentnog Kamerunca, doneli su prekopotrebno samopouzdanje igraču, ali i ekipi iz Humske 1.

– Bilo nam je važno da vratimo taj pobjednički mentalitet, ali ne smijemo da se zaustavimo, moramo da nastavimo sa trijumfima. U svlačionici nije bilo sjajno, naravno nismo zadovoljni igrama koje pružamo. Zbog toga je bitno da dolazimo do pozitivnih rezultata, to je jedini recept da nam se sreća i osmijesi vrate, rekao je Tavamba, a preneo ,,Sportski žurnal”.

Kamerunac je zapazio još jedan problem, evidentan tokom gostovanja ,,crno-bijelih” u Nišu.

– Posljednjih nekoliko utakmica nismo odigrali najbolje, tačno, ali situacija je svuda ista, još u prvom meču viđeli smo da su navijači podijeljeni u tri grupe, ističe Leandre Tavamba.

Izostanak navijača mnogo utiče i na samu ekipu i potrebno je da budu ujedinjeni i kada klubu ide i kada ne ide, zato Tavamba traži rješenje od pristalica svog kluba.

– Navijači su veoma važni za nas, naš su 12. igrač. Iskoristio bih ovu priliku da ih zamolim da riješe probleme koje imaju. Sve to utiče na nas. Ne volim da igramo pred praznim tribinama, poručuje Tavamba.