PzP tvrdi da je FSCG postao jeftin instrument podgoričke vlasti

0

U zemlji apsurda kakva je Crna Gora čak i Fudbalski savez očigledno ima nevjerovatnu funkciju, a to je da je postao jeftin instrument za predizborne manipulacije vladajuće strukture, smatra odbornik Pokreta za promjene u Glavnom gradu, gospodina Čel Ismailisufi.

“Upravo ovu konstataciju najbolje potvrđuje nedavni sastanak odlazećeg gradonačelnika Slavoljuba Stijepovića sa čelnim ljudima Fudbalskog saveza Crne Gore, a gle apsurda ili koincidencije, član delegacije FSCG bio je i Vladan Vučelić šef podgoričkog DPS-a. Na sastanku je, po ko zna koji put, najavljena rekonstrukcija Gradskog stadiona u Podgorici i ulaganja od milion eura, jer ova vlast se poigrava sa milionskim obećanima, kao sa loptom. Naravno, sve to se radi samo dva mjeseca pred lokalne izbore u Podgorici, eto još jedne koincidencije”, saopštio je Ismailisufi.

On se prisjeća da je predsjednik FSCG, kojem kako dodaje, ne želi da stavlji ime u isti koš sa Stijepovićem,  jer je najveća fudbalska legenda koju je ikad Crna Gora, pomogao predizbornu kamapnju DPS-a na Cetinju otvaranjem radova na izgradnji novog stadiona na Obilića poljani.

“Virtuelna slika novog stadiona je još jedna velika obmana i još jedno olako dato obećanje prevaranata na vlsti. I sad se postavlja logično pitanje, da li je naš Fudbalski savezima za cilj promociju i razvoj netalentovanih i prevaziđenih političara iz redova DPS-a ili promociju i razvoj fudbala”, dodaje on.

Odbornik PzP predlaže čelnim ljudima FSCG da se više okrenu promociji fudbala i obezbjeđivanja boljih uslova za treninge u svim gradovima Crne Gore, a da, kako ističe, političke manipulacije ostave političkim trećeligašima iz DPS-a, jer oni nijesu društvo koje zaslužuje fudbalska legenda.

“Ukoliko je Slavoljub Migo Stijepović samoproklamovani veliki fudbalski radnik i stručnjak, sastankom sa čelnicima Fudbalskog saveza crne Gore imao za cilj da dovede fudbalsku ekipu Pariz Sen Žermena i tako pomogne promociju fudbala u Crnoj Gori povlačimo ovo saopštenje i tražimo da nam rezerviše ulaznice za taj spektakl”, zaključuje Ismailisufija.

izvor: cdm.me