Kladi se na Inter – Lacio, jer pare nisi bacio !!!

0

U poslednjoj utakmici  1/4 finala kupa Italije sastaju se Inter i Lacio.

Izgleda da su domaćini u ovoj fazi mnogo bolji od svojih gostiju.  Večeras prednost dajemo Interu (kvota 2.20), ali ne zbog prednosti domaćeg terena već zbog forme.

Inter je trenutno u boljoj formi od Lacia. Lacio (kvota 3.25) je proteklog vikenda odigrao derbi sa Juventusom, odličnu igru su pokazali, ali nepromišljen potez i penal na samom kraju ih je koštao remija. Inter je izgubio takođe od ekipe iz Torina koji ih je savladao sa 1:0, mada su po mnogim parametrima bili bolja ekipa na terenu.

Kup je naravno druga priča, jedna utakmica i nema prilike za popravni.

Ekipe nemaju problema sa izostanicima, bar do sada nije prijavljen neki problem sa sastavima. Međusobni dueli su šareni, teško se može izvući pouka. Poslednjih 6 mečeva na stadionu Intera omjer je 2-2-2 uz gol razliku 11:7.

Znate onu čuvenu “Ko igra na Lacio pare je bacio? Znate, znate, a zna i Meridian. Spremili su sjajnu ponudu. Uplati depozit i odigraj na tiketu par Inter-Lacio sa minimalnom uplatom od 1€. Ako padneš nemaš brige jer dijele  5×10€ bonusa. Promocija važi za sve korisnike sajta meridianbet.me i Meridianbet mobilne aplikacije.

Srećno!