Polako se kompletira “Zlatna Petica” !!!

0

Nakon Premijer lige vrijeme je za otvaranje La Lige i Bundeslige !!!

La Liga

Barsa ili Real ? Može li Atletiko Madrid ponovo da se umiješa u borbu za titulu? Valensija i Sevilja su uvijek opasni i žele u top 4, ali za jednog tu nema mjesta. Ko će ispasti?

Počinje popularna Primera. A u prvom kolu sudar starih rivala Atletiko Bilbaa i Barselone meč koji možemo nazvati i derbijem. „Ponos Baskije“ na kojeg je Meridian postavio kvotu 4.8 dočekuje katalonskog giganta koji u ovaj meč ulazi sa ulogom favorita i čija je pobjeda plaćena kvotom 1.75, koji brani naslov prvaka osvojen prošle sezone, u kojoj je Atletik Bilbao podbacio i ostali su bez plasmana u Ligu Evrope. Ipak, oba međusobna duela su završeni neriješeno, jer je u Bilbau bilo 0:0, a na Nou Campu 1:1 ako i u ovom meču očekujete 0 – 2 gola kvota Vam je preko 2, dok Vam je Meridianov predlog za ovaj meč GG3+ sa koeficijentom preko 2.

Meridian je već spremio ponudu za osvajača La Lige sezona 2019/2020 koju možete pogledati ovdje.

Bundesliga

Na pitanje da li Bajern ima najbolju ekipu u Bundesligi, skoro svi upitani bi proteklih godina vjerovatno odgovorili potvrdno. Sada, prije početka 57. sezone Bundeslige, stvari izgledaju sasvim drugačije. Posle povrede Liroja Sanea, zavladala je panika u Minhenu. Već godinu dana je jasno da su Bavarcima potrebna pojačanja na krilnim pozicijama, koja bi zamijenila Arjena Robena i Franka Riberija. Bajern ima odličnu startnu postavu, ali u slučaju da se Serž Gnabri, Kingsli Koman ili Robert Levandovski povrijede, nema ekvivalentne zamjene. Zbog toga mnogi njemački mediji sve češće navode ekipu Borusije Dortmund kao trenutno najjaču u Bundesligi. „Milioneri“ su dovođenjem Torgana Azara, Matsa Humelsa, Julijana Branta i Nika Šulca rano realizovali željene transfere, zbog čega se ekipa poslednjih pet nedelja u kompletiranom sastavu priprema za trku na titulu.

Nova sezona Bundeslige startovaće mečom između minhenskog Bajerna i berlinske Herte. Stari rivali otvaraju novu sezonu Bundeslige, a kao i obično aktuelni šampion ima tu čast da igra premijernu utakmicu. Bajern je već godinama u toj ulozi i cilj u novom prvenstvu im je isti, dok je Herta imala vrlo skromnu prošlu sezonu i završili su u donjem dijelu tabele. U prvom kolu DF Kupa su obje ekipe bile sigurne i ostvarili su pobjede bez problema, a prošle sezone je Bajern minimalno savladao Hertu u Minhenu sa 1:0, dok je u Berlinu bilo 2:0 za domaćina. Prema Meridianovim kvotama Bajern sa kvotom 1.18 ulazi kao favorit u ovaj meč dok je pobjeda Herte “plaćena” sa kvotom 15 . Meridianov predlog za ovaj meč je pp2+ sa koeficijentom preko 2. 

Meridian je već spremio kvote za osvajača Bundeslige sezone 2019/2020 koju možete  vidjeti ovdje!