MERIDIANBET i Kvalifikacije za EP ti donose sjajne kvote!

0

Andora – Moldavija
Andora i Moldavija, dvije ekipe za koje je ostalo malo igranja u ostatku kvalifikacija za Euro 2020, suočavaju se večeras. Andora je pretrpjela gubitak u svakoj od svojih šest grupnih utakmicai bez sumnje su krenuli igru sa nedostatkom samopouzdanja. Moldavci su, sa druge strane, pretrpjeli poraz u posljednje tri utakmice. U ranijem susretu Moldavija je pobijedila Andoru sa 1:0 isigurno je to jedan od razloga da vjerujemo u ponovnu pobjedu Moldavije.

Meridianbet je spremio ponudu, i za ovaj meč tipuju igru 2 i kvotu 2,25

Island – Francuska
Najvažnija pozicija u grupi H biće dovedena u pitanje kada se večeras suoče Island i Francuska. Island želi da nadoknadi šokantan poraz od Albanije rezultatom 4:2 tako da će u ovoj utakmici dati svoj maksimum. Island je tim kojeg je teško pobijediti kod kuće tako da će ovo biti veliki izazov za goste.  I na ovaj meč Meridianbet je spremio ponudu i sjajne kvote.

Meridianbet tip je 3+ i kvota 1,92.

Portugal – Luksemburg
Zahvaljujući pobjedi od 5:1 nad Litvanijom, Portugal se približio rezervisanju njihovog mjesta na Evropskom prvenstvu 2020. Cristiano Ronaldo i ekipa imaju za cilj da učvrste svoje mjesto u prva dva mjesta i sve osim rutinske pobjede kod kuće biće veliko iznenađenje. Luksemburg ima male šanse da se plasirana EP i vidjevši da kreću u meč sa nedostatkom motivacije, ne vjerujemo da mogu da poremete planove domaćina. Treba imati u vidu i to da je Portugal pobijedio u svakom od prethodnih osam susreta sa Luksemburgom.

Vjerujemo da će na meču biti prava goleada i Meridianbet tip za ovaj meč je 5+ ikvota 2,77

Turska –  Albanija
Turska će imati za cilj da zadrži prvo mjesto u grupi H kada dočeka Albaniju u Vodafone Parku u Istanbulu. Turska je dokazala da vrijedi u revanš pobjeda ma nad Andorom i Moldavijom i sada će željeti da navijačima pruže još jedan razlog za slavlje. Albanci, sadrugestrane, u prethodnom kolu su pobijedili  Islandsa 4:2 ali s obzirom na njihov loš rekord u kvalifikacija za Euro 2020 ne vjerujemo da su u stanju da pokvare tursku partiju u Istanbulu.

Meridianbet za ovaj meč tipu je igru 1&3+ i fenomenalnu kvotu 2,60