Miljenović saopštio spisak

0

Selektor mlađe omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je spisak igrača koji će nastupiti u prijateljskom dvomeču sa odgovarajućom selekcijom Azerbejdžana.

foto: fscg.me

Naša mlađa omladinska selekcija odmjeriće snage sa Azerbejdžancima u utorak 15. marta na terenu Trening kampa FSCG od 16 časova i u četvrtak, 17. marta na istom mjestu od 11 časova.

Utakmicama sa Azerbejdžanom nastavljamo seriju prijateljskih utakmica mlađe omladinske reprezentacije. Za ovu priliku pozvali smo tri debitanta – Pejovića, Vukčevića i Bigovića, a na spisku je trebao da bude i Belmin Murtović koji nastupa za francuski Mec kokji je zbog povrede morao da izostane ovog puta. Zbog klupskih obaveza ovo okupljanje propustiće i Kristijan Hadžiosmanović koji nastupa za Milan. Imamo priliku da kroz ovaj dvomeč još jednom provjerimo formu kandidata, tako da će svi pozvani igrači imati priliku da se nametnu, rekao je Miljenović.

Na spisku se nalaze golmani Nemanja Lemajić (Grbalj) i Igor Mrvaljević (Iskra); obrambeni igrači: Luka Malešević, Marko Tući, Balša Banović(Budućnost), Miloš Banićević (Bokelj), Nikola Pejović (Crvena zvezda, Srbija) i Dušan Bigović (Voždovac, Srbija); vezni red: Danilo Marković, Marko Burzanović (Budućnost), Đorđije Đedović (Sutjeska), Danilo Vukčević (Hradec Karlove, Češka), Vladan Kordić, Ilija Vukotić (Grbalj) i Alija Krnić (Dečić); napad: Marko Miličković (Mladost), Filip Vorotović (Sutjeska), Kristijan Vulaj (Dečić) i Admir Musić (Mladost).

Okupljanje mlađe omladinske reprezentacije zakazano je za 14. mart u 11 časova.

FSCG.ME