Rezultat je uvijek bitan

0

“A” selekcija Crne Gore odradila je jutros prvi od dva danas planirana treninga u sklopu priprema za prijateljsku utakmicu sa Grčkom.

Selektor Ljubša Tumbaković je na raspolaganju imao gotovo kompletan sastav – slabijim intenzitetom trenirali su Jovetić, Baša i Nikolić, dok Stefan Savić, koji je doputovao u Podgoricu, definitivno neće moći da pomogne saigračima u predstojećim izazovima. Ekipa će se kompletirati uoči popodnevnog treninga kada će se saigračima priključiti i Nikola Vukčević.

Predstojeće utakmice sa Grčkom i Bjelorusijom su prijateljskog karaktera, ali naši igrači ne kriju da je rezutlat izuzetno važan u ovoj fazi prirema za naredni ciklus kvalifikacija. Vezista Belenenšeša Marko Bakić kaže da ekipa ima veliku želju da se na predstojećim utakmicama pokaže u što boljem izdanju.

Rezultat je uvijek bitan, svi igramo za rezultat i pobjedu, bez obzira da li je utakmica takmičarska ili prijateljska. Kod igrača je prisutna velika želja da pokažu nešto novo, što do sada nijesu pokazali. Veoma ozbiljno se pripremamo za utakmice sa Grčkom i Bjelorusijom i vjerujem da ćemo početi kako treba. Smatram da imamo kvalitet da što više držimo loptu u svom posjedu. Naš je da radimo i pokušamo da prenesemo na teren ono što se traži od nas – rekao je Marko Bakić.

Tekst i foto: fscg.me