Partizan ima dvije opcije

0

FK Partizan neće mnogo mijenjati tim za narednu sezonu, tako bar tvrde izvori bliski klubu iz Humske.

Izvjesno je da će u redove crno-bijelih stići pojačanje na štoperskoj poziciji, jer će Strahinja Pavlović otići u Monako na kraju sezone.

Upravo je transfer mladog defanzivca olakšao situaciju upravi Partizana što se tiče finansija, a Telegraf piše kako će na toj poziciji stići minimum jedno pojačanje, ako ne i dva, a da li će možda stranac put Humske, zavisiće od odluke FSS o broju inostranih igrača za narednu sezonu. Domaći igrači su dobrodošli, a ostaje da se vidi da li će se Danilo Pantić vratiti u Humsku.

Isti izvor navodi, da u Partizanu očekuju bogatu ponudu za mladog Filipa Stevanovića. Pošto ofanzivni vezista tek krajem septembra puni 18 godina, moguć je aranžman sličan Pavlovićevom, po kojem bi Stevanović u jednom periodu ostao na pozajmici u redovima beogradskog kluba.

U slučaju da ponuda ne bude adekvatna zahtjevima crno-bijelih, aktivirala bi se priča oko Umara Sadika, koji je interesantan velikom broju klubova. Pominjale su se cifre od 10 miliona eura, sada je cijena navodno manja, ali je moguće da u narednom periodu, u zavisnosti od partija Nigerijca, ponovo skoči. U tom slučaju, Partizan bi angažovao stranog fudbalera na poziciji napadača, ali isključivo, kako se navodi, provjereno ime.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here