Velike promjene u Milanu!

0

Burno ljeto sprema se na „San Siru“.

Kako prenose italijanski mediji doći će do velikog preokreta. Naime, Ralf Rangnik neće biti novi trenera Milana, već direktor, a na klupu će sjesti čovjek za koga mnogi smatraju da će vrlo brzo postati jedan od najboljih trenera na svijetu, ako ne i najbolji.

Naime, Rangnik pokušava da nagovori trenera Lajpciga Julijana Nagelsmana da se prihvati posla u gradu mode. Podsjetimo, Nagelsman ima samo 32 godine.

Sa druge strane, Zlatan Ibrahimović je shvatio da u novom Milanu nema mjesta za njega, tako da će se u ljeto popularni Ibra i „rosoneri“ rastati jer mu ističe ugovor 30 juna. Podsjetimo, Timo Verner je prva opcija Milana za zamjenu Ibrahimoviću. Uz Rebića i Vernera „rosoneri“ žele i Luku Jovića, čime bi klub sa „San Sira“ imao zaista sjajan napadački trio.

Investicioni fond Eliot obećao je budžet od 80 miliona eura za dovođenje pojačanja plus kompletnu zaradu od eventualnih prodaja igrača.

Sigurno da navijači „rosonera“ jedva čekaju da se cijela stvar ozvaniči i da napokon klub krene da se vraća tamo gdje mu je i mjesto – u sam vrh svjetskog i evropskog fudbala.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here