Roma ostala bez pojačanja

0

Iako su pregovarali duži vremenski period, Mančester Junajted i Roma nisu uspjeli da pronađu zajednički jezik oko transfera Krisa Smolinga.

Bez dogovora Mančester Junajteda i Rome Smoling je ovu sezonu igrao u Romi kao pozajmljen igrač, a danas će odraditi posljednji trening kao član “Vučice“ nakon čega se vraća na Ostrvo.

Junajted je pristao da ostavi engleskog štopera do kraja Serije A, ali i nije dao zeleno svijetlo da ovaj defanzivac može igrati za Romu u Ligi Evrope.

“Crveni đavoli“ su tražili 20 miliona i pet miliona eura bonusa, dok je Roma ponudila 15 miliona, pa do dogovora nije došlo, zbog čega Paulo Fonseka neće moći da računa na sjajnog defanzivca protiv Sevilje.

Smoling je briljirao u Italiji, pa Romino nastojanje da ga otkupi nije nikakvo iznenađenje. Bio je standardan u Seriji A sa 30 nastupa, uz to uspio je da postigne tri gola i da upiše dvije asistencije.

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, navijači Rome su jako razočani što se uprava nije više potrudila oko otkupa Smolinga.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here