“Uslovi su bili teški, ali naš plan je bio da pobijedimo”

0

Budućnost je u derbiju 18. kola domaćeg šampionata za protivnika imala naelektrisanu Zetu, prilično loš teren po kome nije mogla da se forsira pas igra, nevrijeme u vidu vjetra i kiše…

Međutim, “plavu mašineriju“ ni blato nije moglo da zaustavi na “Trešnjici“ – Budućnost je savladala Zetu rezultatom 2:0, a golove su postigli Dejan Zarubica u 62. i Igor Ivanović u 80. minutu.

Tako su plavi stigli do osmog uzastoponog trijumfa, dok je seriju neporaženosti produžio na 14 utakmica – 13 pobjeda, jedan remi.

Prije svega, čestitam mojim igračima na pobjedi, a fudbalerima Zete čestitam na fer i korektnoj igri. Uslovi su bili teški, kiša i vjetar su ometali neke naše zamisli, ali naš plan je bio da pobijedimo“, rekao je šef stručnog štaba “plavih“ Mladen Milinković nakon trijumfa.

Bili smo strpljivi, znali smo da ćemo imati jednu ili dvije šanse i dobra stvar je što smo uspjeli da ih iskoristimo. Zeta nam nije stvorila ozbiljnije prilike, tako da smo zasluženo stigli do nova tri boda“.

Nadam se da ćemo jesenji dio šampionata završiti u stilu u kome igramo u posljednje vrijeme, a onda da ćemo otići na zaslužen odmor. Umor polako čini svoje, zato čestitam igračima na svemu“, poručio je Milinković, čija ekipa nakon 18. kola ima 12 bodova više i utakmicu manje u odnosu na prvog pratioca.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here