Poraz od Turske u nadoknadi

0

Fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Turske u prijateljskom meču u Antaliji.

Poznato je koliko smo oslabljeni bili protiv Turske, ali i pored toga Crna Gora je odigrala dobro u Antaliji. Imali smo nekoliko sjajnih perioda na meču, ali i dobre prilike. Sigurno nijesmo zaslužili poraz, da je Bećiraj bio precizniji možda smo mogli i do trijumfa.

Turska je bila veliki favorit pred svojim navijačima, ali Tumbakovićev tim je odlično parirao protivniku. Imali smo dvije sto odstotne šanse, a oba puta je Bećiraj mogao da matira golmana domaće ekipe.

U 36. minutu Jovović je odigrao za Bećiraja, koji je sa oko 14 metara šutirao pravo u golmana Turske. Još veću priliku Bećiraj je propustio u 54. minutu. Nakon odličnog prodora po desnoj strani šutirao je iskosa, a odlično je intervenisao Babačan. Imao je Fatos u tom trenutku i usamljenog Vešovića na drugoj stativi, ali je bio sebičan.

Kada se činilo da ćemo opet odigrati 0:0 praktično u posljednjoj sekundi meča primili smo gol. Turan je centrirao, naša odbrana je zaspala, a usamljeni Topal je preciznim udarcem glavom matirao Poleksića.

Večeras se u Antaliji od nacionalnog tima oprostio Kašćelan, koji je samo zbog toga dobio priliku od starta, ali je teren napustio već u 11. minutu.

Bilo je i prinudnih izmjena, Simić je dobio nezgodan udarac u leđa, pa je morao da napusti teren već u 22. minutu.

CDM.ME