8 načina da poboljšate svoje klađenje u 2020

0

Većina ljudi se kladi iz zabave i ne misle ozbiljno da će ikada obogatiti kockanjem.

Iako je osvajanje džekpota možda pomalo daleko, struktuiranim informisanim pristupom moguće je osvojiti više novca nego što ćete izgubite. Da biste postigli uspjeh u klađenju, potrebno je uložiti naporan rad i naučiti mnogo o klađenju na internetu. Međutim, koliko god naučili u klađenju ništa nije zagarantovano. Čak i takozvane „sigurne opklade“ nisu 100% garancija za dobitak. Ali sljedeće informacije poboljšaće vaše šanse za osvajanje dobitka:

1. Shvatite koncept value beta: U principu, ovo je kao uspješno trgovanje zalihama gdje kupujete određenu dionicu kada je ona podcijenjena, jer to znači da će vjerovatno biti vrednije kasnije. Ukoliko ste u mogućnost da uočite previsoke kvote imaćete šansu da profitirate. Preskakanje utakmica s nepovoljnim koeficijentima dat će vam prednost u odnosu na kladionicu.

2. Uporedite koeficijente: Klađenje na 2,00 kvotu može biti prilika, iako ista opklada na 1,70 može značiti bačeni novac. Nema potrebe da imate omiljenu kladionicu, umjesto toga uporedite nekoliko kladionica i kvote koje vam nude. Kladite se u kladionici s najvećim koeficijentima za maksimiziranje zarade.

3. Ne slavite predugo i ne bavite se prošlošću; Nemojte dozvoliti da vam nedavni pobednički niz ulije lažnu hrabrost i da vas natjera da prekoračite limite za klađenje. Slično tome, verujte da će se točak sreće promijeniti u vremenima kada imate gubitnički niz. Pridržavajte se svoje analize i plana igre. Profesionalni sportski kladioničari dobro razumiju ovaj koncept.

4. Razmišljajte dugoročno: Ako ozbiljno razmišljate o svom klađenju, morate dugoročno razmišljati. Stalno gradite svoj račun, povećavajući iznos kojim se kladite na svakoj igri. Kao i svaka druga ozbiljnija investicija, ako ste strpljivi i uspješni, vaš račun će rasti i možete zaraditi od klađenja.

5. Razumijevanje osnovne matematike: Klađenje je igra brojeva i stoga je važno imati adekvatan odnos množenja i dijeljenja. Da biste dugoročno uspjeli u klađenju, potreban vam je održiv plan za ulaganje, a ne samo klađenje na instinkt.

6. Započnite s razumnim računom za klađenje; Započnite sa određenim računom za klađenje koji može apsorbirati gubitke. Možete otvoriti račun u Meridian. Ako krenete skromno sa održivim planom za uplate novca i ulozima, dugoročno se to možete pretvoriti u pravi profit.

7. Shvatite kako kladionice prave kvote: Kladionice poput onih u našoj zemlji svoje kvote određuju kao odraz onoga što očekuju od igrača da će igrarti, a ne na stvarnim vjerovatnoćama bilo kog ishoda.

8. Kladite se na sport koji razumijete; Uspješno klađenje počinje razumijevanjem sporta koji se igra. Jasno razumijevanje sporta oslikava širu sliku svih mogućih ishoda meča u pogledu bodova i rezultata između protivnika.

S ovih 8 načina sigurno ćete osvojiti više nego što ćete izgubili ove godine.