LE: Remi “plavih” u Skoplju

0

Fudbaleri Budućnosti su danas u Skoplju odigrali prvu utakmicu 1. kola kvalifikacija za LE.

Naš predstavnik je na stadionu “Filip II” uspio da remizira protiv sastava Rabotničkog 1-1.

Prva ozbiljnija šansa na meču viđena je u 17. minutu kada je Sahiti šutirao na gol “plavih”, ali, na pravom mjestu je bio golman Dragojević.

Dva minuta kasnije Janketić je šutirao , međutim, na pravom mjestu bio je golman Šiškovski. U 26. minutu nova šansa za naš tim, Siljanovski je faulirao Janketića, a slobodni udarac je izveo Vušurović, šutirao je neprecizno.

Naš tim je u 32. minutu imao novu šansu preko Hočka, međutim ponovo je odličan bio golman domaćih Šiškovski. U 36. minutu naš tim stiže do prednosti. Na asistenciju Pejakovića odlično je odreagovao mladi Janketić koji je uspio da zatrese mrežu Rabotničkog!

U nastavku meča domaćin je zaprijetio preko Markoskog, međutim njegov šut je bio izblokiran. U 55. minutu Radomir Đalović je šutirao neprecizno pored gola. Domaćin je u 70.minutu imao šansu preko Duranskog, ali njegov šut je bio neprecizan. Minut kasnije , isti igrač je šutirao na gol, ali ovog puta je odlično reagovao Dragojević.

U 73. minutu šut je oprobao i mladi povratnik u redove “plavih”  Driton Camaj, međutim bio je neprecizan. Ulazak Herera bio je pun pogodak za domaći sastav. Naime, u 80. minutu Herera je odlično proigrao “rezervistu” Elmasa kojem nije bilo teško da zatrese mrežu golmana Dragojevića.

U samom finišu meča domaćin je imao priliku za pobjedu preko Mitreva, ali on je bio neprecizan…


 

FK Rabotnički-FK Budućnost 1-1

Stadion: Filip II

Strijelci: Elmas 80′Janketić 36′

Sudija: Zbinjek Proške (Češka)


 

RABOTNIČKI: Šiškovski,Najdovski,Mitrev,Sahiti,Najdenov (Elmas),
Siljanovski,Markoski (Herera),Galić (Duranski),Altiparmakovski,Trajčevskiikarsk.

BUDUĆNOST: Dragojević,N.Vukčević,
Vušurović,
Seratlić (Raičević),
Mitrović,Raičković (Marković),Pejaković,Hočko,Mirković,Janketić (Camaj),Đalović.