ĐURAŠKOVIĆ: Ovo je veliki uspjeh za crnogorski fudbal

1

Fudbaleri Mornara plasirali su se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Oni su sinoć na DG Areni eliminisali sastav Radničkog iz Kragujevca nakon boljeg izvođenja penala.

Trener tima iz Bara Zoran Đurašković je nakon meča kazao da je ovo veliki uspjeh za crnogorski fudbal.

Vidjeli ste veliko srce mojih momaka, da nismo podlegli pod pritiskom. Imali smo negativan rezultat iz Leskovca, a u skautingu i pripremi utakmice sam rekao da smo igrali smušeno 25 minuta 1. poluvremena, poslije je bila ravnopravna utakmica. Rekao sam da hoćemo još jedno čudo, izgleda da smo spojeni da stvaramo čuda. Ovo je veliki uspjeh za crnogorski fudbal. Ja sam večeras najsrećniji čovjek na svijetu, mislim da sanjam – poručio je Đurašković.

1 Komentar

  1. Uspeh FK Mornara nije slučajan, ili kako bi rekli poslužila ih sreća, koja zaista ponekad i pomogne,ali sreća prati hrabre i umesno .Iza uspeha pre svega stoji ozbiljna organizacija kluba koja počiva na strucnosti, a stručnost podrazumeva odgovornost.
    Fudbal je globalni fenomen ,i on pre svega podrazumeva investiciju u strucan rad ,što će dati rezultat..Za Bar su znali pre pre svega kao pomorsku luku,ali sada svi znaju za Bar…Decic je isto pokazao da kada se nešto ozbiljno želi, a iskrenost podrazumeva pre svega stručnost…Nadamo se da će i Budućnost pokazati svoje kvalitete večeras.Sa verom u CG fudbal ,sretno.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here