Počela prodaja ulaznica za revanš meč Dečić – HJK Helsinki: Evo kako do karata

0

Juče je počela prodaja ulaznica za revanš meč trećeg kola kvalifikacija za UEFA Ligu konferencija između Dečića i finskog HJK Helsinkija. Utakmica će se odigrati večeras, na stadionu u Nikšiću sa početkom u 21:00 čas.

Cijena ulaznice iznosi 5 eura, a zbog strogih UEFA pravila, sve ulaznice moraju biti personalizovane. Zainteresovani navijači prilikom kupovine ulaznica moraju ponijeti ličnu kartu ili pasoš, kako bi ulaznice mogle biti izdate na njihovo ime.

Ulaznice možete kupiti u centar Tuzi i u lounge bar „Ciao“ takodje danas kod stadiona u Nikšiću od 18:30 sati.

FK Dečić apeluje na sve navijače da na vrijeme obezbijede svoje ulaznice, kako bi izbjegli gužve pred početak utakmice. Klub se nada da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta i da će podrška sa tribina biti dodatni motivacioni faktor za igrače u ovom ključnom susretu.

Ovo je prilika za sve ljubitelje fudbala da budu dio istorijskog trenutka, jer se Dečić bori za plasman u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu konferencija, što bi bio najveći uspjeh u klupskoj istoriji.

Navijači, pripremite se za spektakl i obezbijedite svoje mjesto na stadionu kako biste podržali Dečić na putu ka novom evropskom uspjehu!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here