Najava 7. kola Omladinske lige Crne Gore: Mornar brani prvo mjesto, Budućnost traži nastavak serije

0

Pred nama je 7. kolo Omladinske lige Crne Gore, koje donosi nekoliko uzbudljivih susreta u borbi za vrh tabele. Ovo kolo donosi napete duele u kojima će ekipe pokušati da učvrste svoje pozicije na tabeli. Mornar brani lidersku poziciju, dok Budućnost, sa dvije utakmice manje, nastoji da nastavi svoju pobjedničku seriju. Dueli između Zete i Sutjeske, kao i Iskre i Podgorice, mogu značajno promijeniti sredinu i donji dio tabele.

Petrovac – Mornar (23. septembar, 16:00)
Lider prvenstva, Mornar, putuje u Petrovac gdje će pokušati da odbrani prvo mjesto na tabeli. Sa 12 osvojenih bodova i samo dva poraza u šest utakmica, Mornar ulazi u ovaj meč kao favorit. S druge strane, Petrovac, koji je sedmi na tabeli sa 7 bodova, traži priliku da na domaćem terenu iznenadi prvoplasiranu ekipu i uhvati priključak sa gornjim dijelom tabele.

ZetaSutjeska (21. septembar, 16:30)
Zeta, koja je trenutno peta sa 7 bodova, dočekuje Sutjesku koja ima 6 bodova i nalazi se na devetom mjestu. Ovaj meč je prilika za oba tima da se izdignu sa sredine tabele. Zeta će pokušati da iskoristi prednost domaćeg terena, dok Sutjeska traži pobjedu kako bi izašla iz donjeg dijela tabele.

OFK Mladost Lob.bet – Budućnost (23. septembar, 16:00)
Jedan od najzanimljivijih mečeva ovog kola odigraće se između gradskih rivala, OFK Mladosti i Budućnosti. OFK Mladost se trenutno nalazi na osmom mjestu sa 6 bodova, dok Budućnost sa 9 bodova i četiri odigrane utakmice zauzima treću poziciju, ali ima i najbolju gol razliku (+10). Budućnost će tražiti nastavak dobre forme i nova tri boda, dok OFK Mladost želi pobjedom da se pomjeri ka sredini tabele.

Iskra – Podgorica (22. septembar, 20:00)
Duel između Iskre, koja se nalazi na posljednjem, desetom mjestu sa 5 bodova, i Podgorice, koja je šesta sa 7 bodova, biće veoma važan za oba tima. Iskra je u potrazi za bodovima kako bi izašla iz donjeg dijela tabele, dok Podgorica želi pobjedu kako bi ostala u gornjoj polovini i nastavila borbu za vrh.

Dečić Admiral Bet – Kom (21. septembar, 13:00)
Drugi na tabeli, Dečić Admiral Bet, sa 11 bodova i pozitivnom gol razlikom (+2), suočava se sa četvrtoplasiranim Komom, koji ima 8 bodova, ali negativnu gol razliku (-3). Ovaj duel može značajno uticati na borbu za vrh, a obje ekipe ulaze u susret sa ciljem da osvoje sva tri boda i pojačaju svoje šanse za dobru poziciju na tabeli.

    Ostavite odgovor

    Please enter your comment!
    Please enter your name here