Uključi se u Expanse Keš Turnir i osvoji dio poklon fonda od 10,000€!

0

Oktobar nikada nije bio uzbudljiviji! Spremi se za spektakularni Expanse keš turnir koji traje od 1. do 31. oktobra 2024. godine. Ako si ljubitelj slot igara i uživaš u izazovu, ovo je tvoja prilika da pokažeš svoje vještine i osvojiš sjajne keš poklone!

Sa ukupnim poklon fondom od fantastičnih 10.000€ turnir je otvoren za sve registrovane igrače na Meridian sajtu i mobilnoj aplikaciji. 

Najbolje od svega? Nije potrebno biti profesionalac – svako ima šansu da pobijedi! Sve što treba da uradiš je da se takmičiš u Expanse slot igrama i uložiš minimalni bet od 0.2€ po spinu. Dok se zabavljaš možeš pratiti svoju poziciju na turniru unutar bilo koje Expanse igre i gledati kako se penješ ka vrhu!

Na kraju turnira, prvih 50 igrača biće nagrađeno sjajnim keš poklonima, a prvo mjesto osvaja čak 4.000€! 

Sve je jednostavno, keš pokloni se automatski uplaćuju na tvoj nalog čim turnir završi, i odmah su dostupni za podizanje ili igranje cjelokupne ponude na sajtu.

Ne propusti ovu šansu! Uključi se, vrti spinove i budi dio oktobarskog spektakla gdje samo najbolji odnose pobjedu. Expanse keš turnir čeka na tebe!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here