Bokelj vs Jedinstvo: Ko će nastaviti pozitivnu seriju?

0

Bokelj (Kotor) vs Jedinstvo (Bijelo Polje)

🏟️ Stadion: Pod Vrmcem, Kotor
Datum i vrijeme: 06.10.2024, 16:00

Bokelj iz Kotora dočekuje Jedinstvo iz Bijelog Polja u meču koji obećava, obzirom da su obje ekipe podigle svoj nivo igre. Bokelj je u zadnja tri kola upisao dvije pobjede i remi, dok Jedinstvo dolazi sa dva uzastopna trijumfa.

Na tabeli su vrlo blizu jedan drugom, Bokelj sa 14 bodova zauzima mjesto neposredno iznad Jedinstva koje ima 13 bodova. U prvom susretu ove sezone, Bokelj je slavio u Bijelom Polju zahvaljujući golu Vasilija Čavora.

Međusobni bilans je blago naklonjen Bokelju koji ima 14 pobjeda naspram 9 pobjeda Jedinstva, dok je čak 16 susreta završeno bez pobjednika. Ovi podaci nagoveštavaju potencijalno izjednačen i neizvjestan susret.

Očekuje se da će Bokelj iskoristiti domaći teren da nastavi pozitivan trend, dok će Jedinstvo pokušati da iskoristi svoju trenutnu formu za iznenađenje u Kotoru. Oba tima će vjerovatno nastojati da kontrolišu sredinu terena i iskoriste svoje šanse iz kontranapada.

Utakmica između Bokelja i Jedinstva dolazi u ključnom trenutku za oba tima, koji teže da se probiju ka gornjem dijelu tabele. Ovaj susret bi mogao biti ključan za njihove ambicije ove sezone.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here