Otrant u potrazi za izlaskom iz krize protiv sjajnog Petrovca

0

Otrant (Ulcinj) vs OFK Petrovac

🏟️ Lokacija: Trening kamp FSCG, Podgorica
Datum i vrijeme: 06.10.2024, 18:00

Otrant iz Ulcinja dočekuje OFK Petrovac, jedno od najvećih iznenađenja dosadašnjeg dijela šampionata, na neutralnom terenu u Podgorici.

Dok je Petrovac trenutno drugoplasirani sa 17 bodova i mečom manje, Otrant se nalazi u teškoj situaciji bez pobjede u posljednjih sedam kola, sa ukupno devet bodova iz 10 mečeva.

U prvom susretu sezone, u veoma uzbudljivoj utakmici, Petrovac je slavio sa 3:2, nastavivši svoj niz pobjeda nad Otrantom u sva tri dosadašnja međusobna meča.

Petrovac ima potpunu dominaciju u međusobnim susretima sa Otrantom, slavivši u svakom od tri susreta, što dodaje dodatni psihološki pritisak na domaćina da prekine ovaj negativni niz.

Očekuje se da će Otrant agresivno ući u meč u potrazi za prekidom loše serije, možda sa više ofanzivnog pristupa kako bi iznenadili Petrovac. S druge strane, Petrovac će težiti da iskoristi svoju trenutnu formu i stabilnost u igri da održi svoju poziciju u vrhu tabele.

Ovaj meč nudi Otrantu priliku da konačno osvoji bodove koji su im neophodni za opstanak, dok Petrovac ima šansu da potvrdi svoj status kao jedan od lidera lige.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here