Mornar i Jezero traže bijeg sa dna tabele

0

Mornar (Bar) vs Jezero (Plav)

🏟️ Stadion: Topolica, Bar
Datum i vrijeme: 06.10.2024, 18:00

U direktnom duelu za opstanak, Mornar iz Bara dočekuje Jezero iz Plava. Mornar se trenutno nalazi na pretposljednjem mjestu tabele sa osam bodova, dok je Jezero na samom dnu sa sedam bodova.

Obje ekipe se bore da se izvuku iz zone ispadanja, sa Jezerom koje nije uspjelo ostvariti pobjedu u posljednjih šest mečeva, dok Mornar dolazi nakon ohrabrujuće pobjede nad Otrantom u gostima. Prvi međusobni susret sezone u Beranama završen je remijem 2:2, što pokazuje koliko su ove ekipe izjednačene.

Međusobni skor je gotovo izjednačen, sa Mornarom koji ima 9 pobjeda, dok Jezero ima 8 pobjeda i 10 susreta je završeno remijem. Ovi podaci naglašavaju koliko su susreti između ovih timova neizvjesni i napeti. Jedan podatak međutim ne ide u prilog Plavljanima. Oni kao gosti nijesu savladali Mornar od septembra 2016.godine.

Očekuje se intenzivan duel sa mnogo borbe na sredini terena, gdje će oba tima težiti da iskoriste svaku priliku za poboljšanje svoje pozicije na tabeli. Mornar može biti malo više motivisan nakon skorašnje pobjede, dok će Jezero tražiti da prekine svoj negativni niz.

Ova utakmica bi mogla biti izuzetno važna u borbi za opstanak oba tima. Oba kluba su pod velikim pritiskom da osvoje bodove, što bi moglo dovesti do vrlo otvorene i napete igre.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here