Sukob trenera i igrača: “Nećeš više igrati za mene” !

0

Trener italijanskog Lacija, Simone Inzagi, i vezni igrač te ekipe, Felipe Anderson, imali su verbalni okršaj po završetku utakmice koju je Lacio u ponedeljak izgubio od Đenove na svom ,,Olimpiku” u okviru Seriji A, javljaju danas italijanski mediji.

Lacio je primio pogodak u 92. minutu i tako su poraženi od Đenove sa 2:1, a nakon meča, desio se sukob između Simonea Inzagija i Felipea Andersona, koji je mogao prerasti i u nešto više.

Brazilski vezista ušao je na teren 20 minuta prije kraja meča, a posle ne tako dobrog izdanja na toj utakmici, mediji pišu da mu je Inzagi nakon poslednjeg zvižduka rekao kako je mogao da pruži više na terenu.

Kada su stigli u svlačionicu, Inzagi je rekao: ,,Nećeš više igrati za mene”, na šta je Anderson odgovorio: ,,Znao sam da ćeš me izvesti, uvijek to radiš!”

Italijanski mediji prenijeli su da je moglo doći i do fizičkog okršaja između njih dvojice, ali da je to spriječio vezista, Lukas Leiva, koji je odveo Andersona iz prostorije.

– Pričaj sa njim. Natjeraj ga da misli, poručio je Simone Inzagi, Lukasu dok je ovaj odvodio saigrača.

Ovo je najgori mogući scenario koji se mogao desiti Lacijalima pred veliki derbi koji igraju u subotu protiv Napolija. Da li su ovo samo pokušaji italijanskih medija da unesu nemir u tim ,,nebeskoplavih” pred bitan meč ili ne, vidjećemo u narednim danima.