Zvezda će tužiti L’Ekip

0

Uprava Fudbalskog kluba Crvena zvezda angažovala je advokata u Francuskoj, te postoji mogućnost da se tuži tamošnji ugledni list ,,L’ekip” koji je juče prenio vijest da je neko od funkcionera crveno-bijelih pokušao da uloži veliki novac na meč PSŽ-a i Zvezde.

Prema pisanju ,,L’Ekipa” jedan od funkcionera Zvezde navodno se raspitivao o mogućnosti da uloži veliku svotu novca na pobijedu Pari Sen Žermena protiv šampiona Srbije od pet golova razlike.

Klub se povodom ovog slučaja, još jednom oglasio saopštenjem.

– Od juče smo u kontaktu sa našim advokatima da bi na pravi način preduzeli sve moguće mjere i zaštitili ugled Crvene zvezde koji je neko, odnosno ‘kredibilni doušnik’, pokušao da ugrozi. Očigledno je da nekome smeta moćna i uspješna Crvena zvezda i da je plasiranjem ovakve laži želio da diskredituje sve ostvarene uspjehe koje smo postigli u proteklom periodu. Veoma nas čudi i brine da tako neprovjerena informacija procuri iz UEFA i dobije tako veliki medijski prostor. Bez obzira što i „L’ Ekip“zadržava mogućnost da je sve izmišljeno, angažovali smo advokata i u Francuskoj, koji razmatra pravni osnov za tužbu protiv lista Ekip zbog narušavanja ugleda Crvene zvezde. Crvena zvezda će biti istrajna da se dođe do konačne istine, a da se manipulatori i doušnici koji stoje iza ove afere privedu pravdi i odgovaraju za sramno djelo – stoji u saopštenju kluba.