EKSKLUZIVNO: Premijerligaš ponudio 90 miliona eura za Insinjea, Napoli na potezu!

0

Fudbaleri Napolija igraju solidno ove sezone i trenutno se nalaze na trećem mjestu na tabeli Serije A, ali imaju isti broj bodova kao i drugoplasirani Inter.

U aktuelnoj sezoni Lorenco Insinje je na 12 mečeva u svim takmičenjima postigao osam pogodaka. Djeluje da odlazak Mauricija Sarija uopšte nije poremetio italijanskog fudbalera koji i sa Karlom Anćelotijem sarađuje sasvim solidno.

Ipak spekulacije kažu da bi i on poslije odlaska Sarija želio da promijeni sredinu, a najzainteresovaniji za njega su Liverpul i Barselona.

Po nekim nezvaničnim informacijama koje stižu iz Italije, Liverpul je ponudio čak 90 miliona eura za Lorenca Insinjea, i djeluje da bi to mogla da bude suma kojom bi bili zadovoljni iz Napulja!

Ovaj 27-godišnji fudbaler ima četvorogodišnji ugovor sa Napolijem, tako da klub ima jaku pregovaračku pozicijiu. Pitanje je trenutno koliko Insinje treba Liverpulu s obzirom na to da je sastav sa “Enfilda” dobro popunjen, pa bi Jirgen Klop kupovao Insinjea samo ako bi morao da proda Mohameda Salaha, Sadija Manea ili Roberta Firmina, a po nekim natpisima koje stižu iz Engleske Mohamed Salah je nezadovoljan i mogao bi da promijeni sredinu.

Napoli je inače prethodnih godina zarađivao veliki novac na skupo plaćenim trasferima Edinsona Kavanija, Žoržinja, Gonzala Iguaina i Ezekela Lavecija.