Minsk jači od vicešampiona!

155

Minsk, tim koji je prošlu sezonu završio već standardnim rezultatom na sredini tabele, danas dočekuje prošlogodišnjeg vicešampiona Bate Borisova. Zadnjih godina Bate je samo sjenka onog tima koji je igrao Ligu Šampiona i znao da pomrsi račune ostalim evropskim timovima. Sada svi žele njegov ‘skalp’ i traže slavu preko njegovih leđa. Minsk je danas jedan od tih timova i naravno tim koji ga je prethodnih godina znao pobijedit. Meridian je dao sjajnu kvotu 3.60 na pobjedu Minska. 

U svim prethodnim mečevima Minsk je do pobjede stizao golovima u prvom poluvremenu i zadržavanjem prednosti do kraja. Tako i danas prognoziramo 1-1 po fenomenalnoj kvoti 6.80

 

U prethodna dva od tri meča Bate je primio 2 ili 3 gola na meču. Da li ovu nestabilnost odbrane može da iskoristi Minsk i dođe i on do 2 ili 3 gola? Meridian daje kvotu 3.35 na tu igru Minsk 2-3 gola koju vrijedi probati.

 

Sa obzirom na stanje u kojem se nalazimo Meridianbet vas poziva da ostanete svojim domovima i nudi vam opciju da danas uplatite karticom i nagrađuje vas sa 50% bonusa od uplate.

155 COMMENTS

  1. Ова награда за регистрацију је боља од играња сигурно добијеш 10€

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here