Krstović: Izmišljam vježbe kako bih bio što spremniji

5

Crnogorski reprezentativac Nikola Krstović vrijeme u karantinu provodi sa porodicom u rodnoj Crnoj Gori gdje vrijedno trenira za nastavak sezone. Zvezdinom napadaču, koji se nalazi na pozajmici u Grafičaru nedostaju jedino saigrači.

– Vrijeme provodim uglavnom kod kuće. Već tri nedjelje traje izolacija i ja se toga potpuno pridržavam. Imam veliko dvorište, tako da mi je to veliki plus, mogu da odradim neke vježbe koje ne mogu u kući, prošetam malo. Na početku sam morao da budem 14 dana u izolaciji, jer sam se vratio iz Beograda, to sam maksimalno ispoštovao, rekao je Krstović za klupski sajt.

Mladi centrafor je objasnio kako izgledaju treninzi u vrijeme izolacije.

– Dobio sam plan treninga koji podrazumijeva neke uobičajane vježbe i naravno trčanje. Imam par terena u blizini koje koristim kako bi trčao i maksimalno bio spreman. Takođe, trudim se da budem što više u treningu, izmišljam i neke dodatne vježbe kako bi bio što spremniji. Mnogo mi pomaže i što imam veliko dvorište, a najviše volim da napolju treniram i onda mi to lako pada.

Krstović je otkrio i ko mu najviše pomaže u kući, kao i kako provodi slobodno vrijeme.

– Tu su majka i sestra koje mi najviše pomažu. Na početku su i one bile u obaveznoj izolaciji. Sestra mi je mnogo nedostajala tako da mi je drago što i s njom provodim vrijeme. Pomno prati svaki moj trening, ponekad „okačim“ video na „Instagram“  kako vježbamo zajedno, tako da se trudim da mi bude zanimljivo. Naravno, majka nam sprema zdravu hranu i to mi najviše pomaže i baš volim da jedem njenu hranu. Svaki dan provoditi u kući nije tako lako, ali proći će brzo. Vrijeme provodim igrajući „Soni plejstejšn“ po cio dan. To mi je glavna zanimacija, uz neke igrice na telefonu, pored dva sata treninga to je nešto što radim.

5 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here