Brzi tiket za subotu 03.10.

31

Fudbal i tiket u sportskoj kladionici Meridian su idealan spoj subotom. Na programu imamo mnogo liga, mnogo atraktivnih mečeva pa smo vam sastavili jedan BRZI TIKET #509454 sa ukupnom kvotom 11.30. 

Ukoliko još uvijek nemate nalog na sajtu meridianbet.me, registrujte se OVDJE i kao poklon dobrodošlice sportska kladionica Meridian te čašćava sa bonusom u iznosu od 10eur za sportsko kladjenje i 100 besplatnih spinova! 

Lajpcig vs Šalke 18:30h 

Lajpcig je odlično krenuo u prvom, a zatim doživio neuspjeh u drugom kolu jer nije savladao Leverkuzena. Na njihovu sreću današnji protivnik izgleda pogubljeno. Čak 8:0 od Bajerna i 3:1 od Verdera su njihova dva rezultata. Nema sumnje da je ovo kec i nekoliko golova na meču. Predlog za klađenje je igra 1&3+ za koju vam sportska kladionica Meridian nudi sjajnu kvotu 1.68. 

Lids vs Mančester Siti 18:30h 

Lids i Marselo Bjelsa već prave probleme timovima u Premijer ligi. Već su postigli osam golova i sakupili šest bodova u tri meča. Odličan start. Danas dočekuju vicešampiona Mančester Sitija koji baš ne blista sa igrom. Odigrali su dva meča i primili šest golova. Predlog za klađenje je igra GG&3+ za koju vam sportska kladionica Meridian daje odličnu kvotu 1.77. 

Valensija vs Betis 21:00h 

Valensija očigledno voli ulogu autsajdera. Igra loše protiv Hueske i Selte,a pobjeđuje Sosijedada i Levantea. Danas su opet favoriti protiv Betisa koji je razmontiran od strane Madriđana Reala i Hetafea. Krenuće jako na njih što im odgovara pa prognoziramo da neće izgubiti. Predlog za klađenje je igra 1X&GG za koju vam sportska kladionica Meridian nudi super kvotu 2.60. 

Nica vs Nant 21:00h

Oba tima u krizi,već tri meča ne znaju za pobjedu. Ali da se taj niz ne bi produžio moraju povesto računa o svojoj mreži. Fokus će biti na defanzivi i na čuvanju bar jednog boda pa ako se ukaže neka prilika pokušaće možda i do pobjede. Predlog za klađenje je igra I0-1&II0-2 golova za koji vam sportska kladionica Meridian nudi solidnu kvotu 1.46. 

 

Posjetite portal meridianbetsport.me za sve najnovije informacije vezane za sport i klađenje.

31 COMMENTS

  1. Masu utakmica treba sve povatat i znat sta da igras tako da cu odigrati brzi tiket jer kada sam sastavljam nece me u zadnje

  2. Odigrao sam tiket ,i jos jedan sa nekim izmjenama… kvote su dobre … mislim da su cak sad i bolje nego ranije ?

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here