Black friday u Meridianu!

44

 

Svi ste sigurno čuli za Black friday ili Crni petak, voljeli taj dan ili ne on uvijek donese neke poklone za sve, a za sve ljubitelje kladionice imamo iznenađenje.

 

Američki “crni petak” dolazi i u sportskoj kladionica Meridian koja nije zaboravila na svoje igrače, i imaju spremnu sjajnu promociju za sve.

 

A ako niste upućeni u njihove promocije kojih ima svaki dan sve više i više, zapratite ih na Instagram i Facebook stranici kako bi bili u toku sa promocijama i bonusima koje su spremili za svoje pratioce.

 

Čeka vas još mnogo iznenađenja!

 

Svaki igrač koji uplati bilo koji iznos depozita, i odigra tiket sa standardnom ponudom, i minimalnom uplatom 2e kvalifikovaće se za izvlačenje bonusa od 10e!

 

Nasumično će izabrati 20 igrača koji su ispunili pravila, i nagraditi ih sa 10e bonusa.

 

Prošle godine, “crni petak” je bio 23. novembra, ove godine šest dana kasnije, a dobio je naziv po tome što tada računi potrošača prelaze sa crvenog u crno.

 

Pa tako tada svi odluče da obraduju poklonima, a sportska kladionica Meridian će izabrati čak 20 igrača koje sleduje bonus!

 

Zaigraj i ti nešto od raznovrsne ponude koja te čeka, i kvalifikuj se za poklon!

44 COMMENTS

  1. Uplatio sam tiket, ali nesto sumnjma da cu biti u ovih 20 izvucenih za bonus. Ko zna koliko nas je ispunilo uslove promocije.

  2. Stara promocija, jedina novina jeste da su umesto 10 stavili 20 igraca, sto je skroz ok s obzirom da je naravno popularni crni petak.

  3. Mozda me za promjenu izvuku i obraduju me buduci da vjerovatno imaju moju statistiku tiketa tamo i vide koliko sam nazalost CRN.

  4. @No9 ako nista drugo ne cekamo u redu i sigurni smo na fotelju ?
    Da znaju koliko je meridian bolji od zare i one bi uradile isto ?

  5. Ne gajim iluzije da mogu dobiti nesto na crni petak. Ali znam kako da dobijem sigurnih 20 posto od uplate. Pozivom agenta, preporucujem

  6. E kada bi mi dosao tiket ne bi mi trebalo nista vise???ali nisam ja te srece nece mi doci tiket niti cu biti izucen???

  7. Svakako sam igrao nesto danas bez ovog bonusa ili ne, ali vala ne vjerujem da sam tolike srece da upanem medju ovako mali broj

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here