Black Friday ti donosi besplatne spinove!

44

Sigurno ste čuli da je danas Black Friday ili crni petak. A da li ste čuli da je samo danas prisutan i u Meridianovom online casinu?

 

Uz ovu jednodnevnu promociju možeš da osvojiš čak 100 besplatnih spinova! Kako doći do tih spinova? Veoma je lako! Na online casinu pronađi igru Spooky Spells i zaigraj je u 3 različita vremenska intervala.

 

Kažu da se dan poznaje po jutru, pa je prvi vremenski interval smješten u jutarnjim časovima. Potrebno je da se izvrti iznos od minimum 10e, u period od 10:00 do 11:00 časova.  

 

Dok igrate igru Spooky Spells, potrudite se da otvorite 3 knjige kako biste dobili besplatna okretanja koja dupliraju ostvareni iznos. U najmanju ruku posložite 3 ćupa u kojima se nalaze sjajna iznenađenja, pažljivo birajte!

 

Dan je uveliko počeo, podne je davno prošlo, a sat će uskoro otkucati 15 časova što znači da je vrijeme za drugi vremenski interval! Ovaj interval traje do 16 časova, a pravila su malo drugačija. Ovoga puta je potrebno da se izvrti minimum 20e kako bi se ostvario bonus od 20 spinova. Ukoliko ste učestvovali u jutarnjoj promociji dobićete još 10 besplatnih spinova. 

 

Ukoliko niste otvorili knjige, ni poslagali ćupove, preostaje vam da vas pogodi munja Spooky Spells džekpotova! Kada dobijete simbole zelenih šišmiša na kojima se nalaze kvote, osvojićete 3 besplatna okretanja. A na kraju munja gađa i sabira kvote. 

 

Mrak je pao nedugo poslije popodnevne promocije. A sledeći vremenski interval pada duboko u noć odnosno od 21:00 do 22:00 časa.  Kao i kod popodnevne promocije, pravila su izmijenjena. Potrebno je da se uplati i izvrti minimum 30e, kako bi se osvojilo 30 besplatnih spinova. Ukoliko ste učestvovali u jutarnjoj i popodnevnoj promociji dobićete i spinove od tih promocija.

 

Potrudi se da tokom ova 3 sata budeš aktivan igrač i pokupiš sve besplatne spinove!

44 COMMENTS

  1. Nije losa promocija samo sto ja danas nisam bio toliko aktivan.. Ko zna zasto je to dobro, mozda mi se ne bi isplatilo…

  2. Ocekivao sam od meridijana nesto malo bolje, sa manje ulaganja, na to sam navikao. A odje ispade da bas treba da se coek otvori da bi dobio sta?

  3. Izigrao sam se danas, moje standardne igrice, ova stvarno ne spada u to… Ali dobro sam prosao pa cu zanemariti ovu promociju.

  4. Nisam ucestvovao tek sada za ovo saznajem ajde probacu veceras da vidim imam li srece za ovaj nazvani crni petak.

  5. Mogli bi ovo i ponoviti pa na nekoj drugoj igrici skroz je dobra fora i da vikend bude kad imamo vremena za igru

  6. Ja ne znam, što su uopšte kod nas svi počeli da promovišu crni petak, kad ne slavimo dan zahvalnosti….

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here