Kladite se na meč Belgija – Italija uz NAJJAČE kvote u Meridianu: BELGIJA – 3.20, ITALIJA – 2.20!

12

Kladi se na EURO 2020 i čeka te Macbook Air 13-inch!

Odigraj najviše tiketa koji sadrže mečeve iz EURO 2020 ponude i budi jedan od 7 igrača koji dobijaju MACBOOK AIR!

Ali ni to nije sve. Ukoliko nemaš nalog na meridianbet.me, sada je pravo vrijeme da ga napraviš jer te najbolja sportska kladionica u regionu časti 20eur bonusa za sportsko klađenje i 200 besplatnih spinova!

Evropsko prvenstvo ulazi u sam finiš, a u petak će se od 21 sat za polufinale boriti Belgija i Italija.

Biće to duel dvije reprezentacije koje su najviše pokazale u dosadašnjem toku Eura.

Belgija je kroz grupu prošla neokrznuta, sa maksimalne tri pobjede i gol razlikom 7:1.

Nakon toga uslijedio im je duel protiv posljednjeg šampiona, reprezentacije Portugala koji su dobili sa 1:0 uprkos tome što su u većem dijelu meča bili u podređenom položaju.

Italijani su takođe bili maksimalni u grupi sa još boljom gol razlikom – 7:0.

Azuzri su u osmini finala imali poteškoća protiv Austrije, ali su do plasmana u narednu fazu stigli nakon produžetaka i trijumfa od 2:1.

Nema sumnje da nas u Minhenu očekuje spektakl, a Belgijanci se nadaju da će De Brujne i Azar biti spremni za Italiju kako bi njihove šanse za plasman u polufinale bile veće.

Meridian je spremio najjače kvote za ovaj duel, pa je tako pobjeda ”crvenih đavola” plaćena kvotom 3.10, dok je na trujumf Italijana postavljena kvota 2.10. Za neriješen ishod kvota je 3.15.

Što se tiče igre na golove, najpopularnija igra GG plaćena je sa 2.04, a 3+ čak 2.40!

12 COMMENTS

  1. Italijani na svakom prvenstvu standardno dobri,Belgija dosta iznenadila… sto se tice ovog meca ,koja god ekipa da dobije bice zasluzeno,a i ne bih se zacudio da presude penali

  2. Bice ovo dobar dobar mec… ne bih nijednu ekipu mnogo da favorizujem jer su obe dosta dobre… moja odluka je pala da igram ipak na golove

  3. Na kraju se bojim da ce Italija da dobije..navijam za Belgiju,valjda urade nesto nocas. Mislim da moze proci igra IGG.

  4. Italijani su pokazali mozda najbolju igru na ovom Euru, ali generalno nisu imali neke teske protivnike, tako da je meni Belgija favorit, a i kvota je odlicna.

  5. Sobzirom da belgiji ne igra dva tri igrača mislim da će to italija lagano dobiti, sobzirom da su u punom sastavu

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here