Adrović progovorio: Zašto Savićević žmuri na moje uspjehe?

2

Najbolji strijelac u istoriji crnogorske fudbalske lige Admir Adrović kazao je za Espreso da mu nije jasno zašto za sve ove godine nikada nije dobio poziv u reprezentaciju Crne Gore.

On je istakao da nikada nije imao probleme sa predsjednikom FSCG Dejanom Savićevićem, te da vjeruje da je uvijek bilo prečih špiceva za selekciju Crne Gore od njega.

Svakodnevno me pitaju na ulici kako je moguće da nisam igrao za reprezentaciju. Prošao sam sve mlađe kategorije, najnormalnije, bio najbolji strijelac u Budućnosti, dao sam preko 50 golova u tom klubu. Nikada se nisam zakačio sa Dejom, ali izgleda da je uvijek bilo nekih prečih špiceva. Daju u ligi deset golova, a to je dovoljno za poziv. Onda idu dalje, razumiješ? A, ja kad dam 25 golova po sezoni, svi zažmure. Zato je moje pitanje: Zašto Savićević žmuri na moje uspjehe?

Kakve si odgovore dobijao na to?

– Očekujem da mi odgovore ovih dana, ali veliko je pitanje da li će išta reći ili će nastaviti da ćute. Ja stvarno ne znam šta je problem. Čitava javnost zna da sam zaslužio. Evo, vi sigurno znate Andriju Kaluđerovića. Na Tajlandu smo igrali zajedno, on me zna, i stalno me je pitao kako je moguće da nikada nisam igrao za reprezentaciju – zaključio je Adrović.

2 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here