Adrović za CGF: Sjajno je biti dio istorije crnogorskog fudbala, Titograd će ostati u eliti

0

Napadač OFK Titograda Admir Adrović nedavno je ušao u istoriju crnogorskog fudbala nakon što je postigao stoti gol u 1.CFL.

Ovaj 32-godišnji Beranac je do ove nevjerovatne brojke došao dajući golove u dresovima Berana, Sutjeske, Budućnosti i OFK Titograda.

U razgovoru za naš sajt Adrović je sabrao utiske nakon što je prošlo par neđelja od ovog impozantnog rekorda.

Sigurno da mi je drago što sam postao prvi igrač koji je došao do magične brojke od 100 golova i tako upisao svoje ime u istoriju crnogorskog fudbala. Moram priznati da je osjećaj sjajan i ponosan sam na ono što sam postigao – rekao nam je Adrović.

Nije lako izdvojiti neki pogodak posebno s obzirom da ih je postizao u različitim prilikama za razlčičite klubove. Ipak, ima nešto što posebno izdvaja.

Bilo je tu dosta važnih i meni dragih golova. Izdvojio bih het trik u dresu Budućnosti u crnogorskom derbiju SutjeskaBuducnost 2:3.

Tresao je Adrović mreže i u inostranstvu. Igrao je u Hong Kongu, Rumuniji, Iranu, Bahreinu, Tajlandu, Omanu. Otkrio nam je i đe mu je bilo najljepše, ali i đe je bilo najteže.

Iran,Hong Kong, Tajland, Kina, Bahrein, Oman, Rumunija – sve su to bila vrijedna iskustva. Možda najljepši period i sjećanja vežem za Hong Kong i Bahrein. Ako bih morao da izdvojim đe mi je najteže bilo to je definitivno Iran.

Nedavno se u medijima pojavio intervju u kom je Adrović poslao poruku predjsedniku FSCG Dejana Savićevića sa pitanjem zašto nikada nije bio član reprezentacije s obzirom na golove koje je postizao i formu koju je imao. Priču oko toga ne želi da produbljuje, kako nam je rekao, a mi nismo insistirali na odgovoru.

Na kraju, ali ne manje važno pitanje OFK Titograda i opstanka njegovog kluba u 1.CFL. AdroGol vjeruje da on i saigrači imaju kvaliteta i znanja da zadrže prvoligaški status.

Sigurno da vjerujem u ove momke. Mlada ekipa smo, a oni imaju potencijala. Mnogo bodova je u opticaju i nadam se da ćemo krenuti u dobar ritam i uzeti što više bodova do kraja i izboriti opstanak bez baraža. Atmosfera u klubu je dobra, mladi momci treba samo da uživaju i igraju fudbal jer pritiska praktično nemaju – zaključio je Adrović.

Na kraju Adroviću želimo da sa OFK Titogradom dostigne zacrtano i da „debelo“ poveća svoj golgeterski konto.

Vjerujemo i da mu vrata reprezentacije nisu zatvorena.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here