AGENT NAVIJAČIMA NEROAZURA STAVIO SO NA RANU: Lautaro Martinez napušta Inter?!

0
775206106CV00048_FC_Interna

Lautaro Martinez igra u fantastičnoj formi. Nakon što je postiagao tri gola protiv Meksika što je ukupno devet golova na 13 mečeva za reprezentaciju Argentine, Inter bi mogao da se nađe u velikim problemima.

Naime, iako napadač „neroazura“ ima ugovor na pet godina, problem bi mogla da predstavlja otkupna klauzula. Ukoliko nastavi sa ovakvim partijama, 110 miliona evra u današnje vrijeme apsolutno neće predstavljati problem klubovima poput Barselone, PSŽ, Mančester sitija.

I, baš bi Barselona mogla da pokvari planove Đuzepea Marote. Agent argentinskog reprezentativca ne želi da pregovara oko novog ugovora. Iako Inter nudi povećanje sa 1,5 na tri miliona evra, on smatra da nije vrijeme za tako nešto, pogotovu što iskusni lisac Marota novim ugovorom želi da izbriše otkupnu klauzulu.

Sam agent jasno je stavio svima do znanja da je Martinezu velika želja da zaigra sa Mesijem u Barsi. Kad uzmemo u obzir da je Luis Suarez na izlasku iz kluba i da mu se već neko vrijeme traži adekvatna zamjena jasno je zašto su navijači Intera i više nego zabrinuti.

Martinez je došao u Inter iz Rasinga za 22 miliona evra. On je za klub sa stadiona „Đuzepe Meaca“ do sada odigrao 37 utakmica, postigao 10 golova i upisao dvije asistencije.