Agresivno i koncentrisano na Helsinki

1

Poraz od 3:1 u prvoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona od Helsinkija je arhiviran, a “plavi” jedva čekaju da poprave utisak u revanšu u utorak veče 13. jula – na Dan državnosti – od 20.30 časova na podgoričkoj areni.

Svi znamo da aktuelni šampioni mogu mnogo bolje od viđenog u glavnom gradu Finske!

Ekipa Mladena Milinkovića je prethodnih dana trenirala jako i analizirala greške koje su napravljene u prvom duelu protiv šampiona Finske, koji se nalazi u top formi i koji je na putu da osvoji još jednu titulu u zemlji ‘šuma i jezera’.

Ulazak u utakmicu je bio jako loš, nažalost primili smo brzo tri gola i poslije toga je bilo teško da se vratimo u utakmicu”, govori defanzivac Jovan Baošić, koji je debitovao za Budućnost upravo u Helsinkiju odigravši posljednjih dvadesetak minuta u sistemu 3-4-3.

Mogli smo da prođemo i lošije što se tiče rezultata, ali i bolje jer nam nije sviran čist penal u finišu prvog poluvremena. Međutim, taj duel je iza nas, mislim da smo izvukli pouke i siguran sam da ne možemo da ponovimo tako lošu utakmicu”, jasan je 26-godišnji štoper.

Gol u gostima od ove sezone ne važi, tako da će našem šampionu za prolaz dalje biti potrebna pobjeda od tri pogotka. “Plavi” se ne predaju, jer niko ne može da im zabrani da sanjaju…

Moramo da budemo agresivni, koncentrisani i taktički dobro postavljeni. Uradićemo sve da ne dozvolimo Helsinkiju da igra i probaćemo na vrijeme da postignemo gol. Onda je sve moguće”, rekao je Baošić, koji je sjajno prihvaćen nakon dolaska iz mađarskoh Ujpešta prije dvije nedjelje.

Budućnost je stvarno sastavljena od jedne sjajne grupa momaka i ljudi na čelu sa trenerima Milinkovićem i Delibašićem”, podvukao je štoper.

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here