AKO UPLATIŠ DEPOZIT PREKO KARTICE DOBIJAŠ BONUS

86

U SPORTSKOJ KLADIONICI MERIDIAN NEDELJA JE DAN ZA UPLATE PUTEM KARTICE!

SVAKOG IGRAČA KOJI SVOJ DEPOZIT UPLATI PUTEM KARTICE, MERIDIAN NAGRAĐUJE 50% BONUSA OD UPLAĆENOG IZNOSA I TO VAŽI ZA PRVU UPLATU PUTEM KARTICE!

Za idealan završetak nedelje sportska kladionica Meridian je svojim igračima pripremio bonuse na uplatu putem kartice! Ne moraš da izlaziš iz kuće, smjesti se u svoju omiljenu fotelju i zabavi se na svojoj omiljenom meridianbet platformi!

Depozit iskoristi za igranje Bundeslige koja ti je dostupna uživo kao i na standard ponudi, ili zavrti neku od brojnih kazino slot igara!

Tu je naravno i omiljeni Lucky 6 koji ti može donijeti dobitak i do 30000€, kao i keno brojevi. A za ljubitelje trka, tu su trke pasa i trke konja.

Uplati depozit putem kartice, istraži mnogobrojnu ponudu na meridianbet sajtu, izaberi sebi srećnu igru i uživaj!

Meridianbetsport.me portal nudi najbrže informacije iz svijeta sporta. Sve na jednom mjestu, posjetite i uvjerite se!

86 Komentari

  1. Kako meridian zna kako treba privuci igrace. Prava stvar za igrace je bonus i to 50%, pa da vidim toga ko ce da ga propusti

  2. Odlična je promocija , samo ludi ne bi iskoristio 50% bonusa … Šteta za mene jer odavno uplacujem preko kartice

  3. Idem tamo đe su bonusi , bilo da je mpay , kartica ili paysafe , ali ođe nema ništa za mene , uplacivao sam već karticom

  4. Uplacujem samo kod agenta tako da znate vi iz meridijana i gnjavite vise sa ovim reklamama dosadni ste

  5. Odkad koronaa traje moj jedini nacin uplate je preko kartice..aa na moju uplatu bonus je odlican 👏🏿

  6. Ovaj nacin i tabacco shop… To su mi favoriti… Ali ovaj bonus se ne propusta,tako da ce danasnja uplata da ide preko kartice..

  7. Brzo i lako… Mada svaki nacin uplate je top, imaju bonus, samo eto zavisi od trenutka gdje mi je najblize ili najlakse.

  8. Vrh opet bonus na uplatu karticim moram maksimalno iskoristiti jes da svaki dan ima na nesto ali ja navikao preko kartice

  9. Ja u Meridian i onako uvijek uplacujem preko kartice… Jer mi je tako najednostavnije… A i oni kao sportska kladionica imaju najjacu ponudh apsolutno svega i uvijek neke bonuse

  10. Rijetko kad uplacujem preko kartice al sam danas kad vidjeh ovo uplatila Meridijan uvek neke promocije dobre ima..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here