Aktuelni šampion predstavio sedam pojačanja!

0

Ženski fudbalski klub Breznica, koji će braniti ugled Crne Gore u kvalifikacijma za Ligu šampiona, promovisao je sedam pojačanja za sezonu koja slijedi.

Dres šampiona Crne Gore zadužile su Anastasija Bulić i Majda Drešević, koja su stigle iz Danilovgrada, Milica Šebek koja je došla iz Tiverije, Valerija Radmanović koja je stigla  iz Mladosti 2014, Jovana Vučinić koja je branila boje Mašinca iz Niša, dok su iz Kolubare u Pljevlja stigle Nada Jovanović i Ana Grujić.

„U ime svih članova kluba želimo novim djevojkama da se osjećaju kao u svom gradu, kako kod kuća, da u Pljevljima nastave da pišu istoriju ženskog fudbala u regionu“, saopšteno je iz kluba Breznica.

Breznica će biti domaćin prvog kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona. Ekipa iz Pljevalja će u polufinalu, u Podgorici, igrati protiv slovačke Spartak Mijave 18. avgusta.

U slučaju trijumfa, kojem se nadaju svi u klubu, 21. avgusta je na programu duel sa albanskom Vlaznijom, koja se direktno plasirala u finale zbog pozicije koju ima na UEFA rang listi.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here