Alaves protiv slijepih miševa! Meridianbet tipuje na Lukasa Pereza!

Alaves i Valensija otvaraju 27. kolo Španske La Lige na „Mendizorrotza“ stadionu sa početkom u 21:00h.

Alaves sa ambicijama da opstane u ligi i na dobrom je putu dok Valensija i dalje ne odustaje od Evropskih takmičenja sledeće sezone. Samo četiri boda ih dijele od četvrtog mjesta koje drži Hetafe. Po formi dajemo Alavesu prednost jer Valensija igra dosta nepouzdano tokom sezone i u lošoj su seriji od četiri poraza na gostovanjima.

Kvote su skoro identične u Meridianbetu 2.80 na pobjedu Alavesa i 2.75 na pobjedu Valensije.

Alaves nije poznat kao efikasna ekipa, ali ove sezone imaju klasnog napadača. Lukas Perez je postigao 11 golova i dijeli treće mjesto za najboljeg strijelca lige sa povrijeđenim Luisom Suarezom iz Barselone. Sjajna sezona za njega pa Meridianbet predlaže da je sigurica odigrati na njegove golove. Kvota je 3 da bude strijelac bar jednog dok je fenomenalna kvota 13 za dva njegova gola.

Zanimljivo da je sedam od poslednjih devet susreta ova dva tima završeno rezultatom 2:1 ili 1:2. A u svih devet je u određenom dijelu susreta bilo 2:1 ili 1:2 na semaforu. Samo u Meridianbetu možete odigrati ovu ponudu. Tačan rezultat bilo kada 2:1 po kvoti 4.41 i tačan rezultat bilo kada 1:2 po kvoti 4.30.

Advertisements