Ambasadorka Bugarske posjetila klub iz Pljevalja!

0
foto: Vedad Drešević

Ambasadorka Bugarske u Crnoj Gori, Nj.E. gospođa Meglena Plugčieva i gopodin Vasil Durev, zamjenik ambasadorke i voditelj politčkog i konzularnog odjela, posjetili su FK Breznica.

Na sastanku sa predstavnicima aktuelnog šampiona u ženskoj konkurenciji, prezentirane su aktivnosti i dostignuća kluba, te planovi za naredni period.

Iz ove Ambasade su istakli da podržavaju misiju Breznice.

Predstavnici Ambasade su naglasili da u potpunosti podržavaju misiju FK Breznica i naš doprinos razvoju sporta, unapređenju socijalne inkluzije i izgradnji zdravog, modernog i naprednog društva. Naše aktivnosti promovišu zajedničke vrijednosti, te smo se složili da sport i fizička aktivnost, druženje i razvoj prijateljstva te zdrave životne navike trebaju biti prioritet za djecu i mlade u Pljevljima. Sada više nego ikad, kada smo suočeni sa izazovima pandemije KOVID-19, sport i igru ne smijemo zapostaviti jer igraju važnu ulogu u poboljšanju fizičkog i mentalnog zdravlja te podstiču aktivno građanstvo i društvenu koheziju. S tim ciljem Ambasada će u okviru svojih mogućnosti podržati inciative kluba da se poboljšaju infrastrukturni uslovi za treninge i rad sa djecom i mladima u Pljevljima. Ovim putem zahvaljujemo predstavnicima Ambasade Bugarske na posjeti i iskazanoj podršci, te na posvećenosti unapređenju prijateljskih odnosa i razvojne saradnje, saopšteno je iz FK Breznica iz Pljevalja.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here