Anćeloti: Kako opština i odbornici mogu da ne poštuju obaveze koje su preuzeli prema nama?

0

Jedna tipično balkanska priča stiže iz Napulja.

Trener Napolija Karlo Anćeloti žestoko je kritikovao lokalne vlasti zbog toga što radovi na renoviranju stadiona „San Paolo“ još uvijek nisu završeni.

Napoli je prve dvije prvenstvene utakmice, baš zbog renoviranja svog stadiona, igrao kao gost protiv Fiorentine i Juventusa. Radovi je odavno trebalo da budu završeni, ali se Anćeloti neprijatno iznenadio kada je obišao stadion.

– Ostao sam bez teksta kada sam vidio u kakvom stanju se nalaze svlačionice. Obećano nam je da će radovi biti završeni, zato sam i prihvatio da prve dvije utakmice igramo u gostima. Za dva mjeseca možete da napravite kuću, a oni nisu bili sposobni da renoviraju svlačionice. Gdje ćemo da se presvlačimo protiv Sampdorije i Liverpula, upitao se iskusni stručnjak.

I tu se završavama svaka sličnost sa sličnim situacijama u okolnim zemljama, pošto je Anćeloti direktno prozvao krivce.

– Ogorčen sam zbog nesposobnosti i neprofesionalnosti onih kojih bi trebalo da brinu o ovim radovima. Kako regija, opština i odbornici mogu da ne poštuju obaveze koje su preuzeli prema nama. Ovo je nedostatak brige prema mom timu, prema klubu i prema gradu, rekao je Anćeloti, a preneo zvaničan sajt Napolija.