Anhel Di Maria doneo NEOČEKIVANU odluku o nastavku karijere

0

Juventusu je zbog malverzacija s finansijama oduzeto 15 bodova, a nakon svega je ‘superstar’ torinskog kluba, Anhel di Maria, doneo potpuno neočekivanu odluku.

Težak je period došao za Juventus. ‘Bianconeri’ su radili malverzacije u knjigovodstvu, krili su stvarnu sliku klupskih finansija i to ih je na kraju koštalo oduzimanjem 15 bodova u Seriji A.

Iako je novopečeni svetski prvak zagazio u 36. godinu života, i dalje briljira na terenu. Ove sezone postigao je sedam golova i tome dodao šest asistencija.

Na terenu je zbog povreda proveo manje od očekivanog, ali svejedno ima impresivan učinak. Niko u Torinu ne sumnja da je Argentinac ključni igrač Juventusa.

Problem je bio taj što je Di Maria na odlasku iz PSŽ-a izjavio da će u Evropi ostati još samo godinu dana. Međutim, čini se da je promenio planove.

„Di Maria bi vrlo rado ostao u Juventusu još najmanje jednu sezonu. Čak i za manja primanja“, prenosi Tutosport. Ofanzivni veznjak godišnje zarađuje sedam miliona evra.

No, torinski list dodaje da se čelnici Juventusa zasad suzdržavaju od pregovora o novom ugovoru, s obzirom na to da je budućnost torinskog kluba još uvek na klimavim nogama.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here