Antić uručio opremu fudbalskim klubovima sa područja Podgorice!

0
????????????????????????????????????

Pomoćnik sekretara za kulturu i sport Glavnog grada Miloš Antić sa saradnicima uručio je danas opremu fudbalskim klubovima sa područja Glavnog grada koji nastupaju u Srednjoj fudbalskoj regiji (Udruženje klubova Centar FSCG).

Dresove, šortseve i gete poznate španske marke Joma, ubuduće će na terenima širom Crne Gore nositi seniori fudbalskih klubova: Adria, Ribnica, Crvena stijena, Zabjelo, Karioke i Mladost Donja Gorica. 

Ovom donacijom željeli smo da pomognemo klubovima iz najnižeg ranga takmičenja koji teško, posebno od početka pandemije virusa Covid 19, pronalaze način da prežive i pronađu sponzore. Siguran sam da će im na opremi pozavidjeti i mnogo veći i organizovaniji klubovi. Ovo je jedan od načina na koji Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada pokazaje klubovima da nisu zaboravljeni i još jedna u nizu akcija pomoći našim sportskim kolektivima“, istakao je Antić i naveo da će „naredna akcija biti usmjerena na pomoć karate klubovima iz Podgorice“.

 

Sekretar Udruženja klubova Centar FSCG Momo Saveljić se u ime klubova zahvalio Glavnom gradu i Sekretarijatu za kulturu i sport. 

Velika zahvalnost Sekretarijatu i još jedan pokazatelj naše sjajne saradnje i brige Glavnog grada i o „manjim“ fudbalskim klubovima. Nadam se da će putem Podgorice, krenuti i druge Opštine i da će naši klubovi opstati u ovom teškom vremenu i kao i uvijek biti prava baza za veće klubove i kasnija vrhunska ostvarenja“, rekao je Saveljić. 

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here