Arsenal ne razmišlja o baražu

1

Pripreme fudbalera Arsenala, započete 17. januara, teku po planu.

Nakon prvog dijela priprema kada se radilo na sticanju snage, sada je akcenat na uigravanju ekipe i odigravanju prijateljskih utakmica. Tivćani su dosad odigrali četiri kontrolna meča. Sa Sutjeskom 2:2, Petrovcem 3:3, Zetom 1:1 i 0:3. Za Radio Tivat predsjendik Arsenala Dejan Kandić kaže da su u klubu zadovoljni tokom priprema.

     “Uprava je zadovoljna tokom priprema. Možda smo mislili da smo i prerano počeli pripreme 17. januara, ali pokazalo se da je bio pravi poraz. Pripremne utakmice sa prvoligašima su pokazale da Arsenal može da se nosi sa najboljim crnogorskim kubovima. Iako nam nisu igrala sva pojačanja, iako smo forsirali i nekoliko mladih igrača, bili smo ravopravni u ovim duelima. To nam daje nadu da možemo da da osvojimo prvo mjesto u Ligi. U klubu više niko ne razmišlja o baražu. Svi samo pratimo to prvo mjesto i to nam je glavni cilj. Samo da nas zaobiđu povrede i da spremno dočekamo prvo kolo i duel sa Bokeljom” – kaže Kandić.

Osim sportskog dijelau klubu kreću i sa više drugih projekata:

      “Uporedo sa sportskim rezultatima uprava zajedno sa lokalnom upravom. promptno radi na pravljenju infrastrtkture. U saradnji sa FSCG radimo na projektu reflektora na pomoćnom terenu, nabavci tribina od 600 mjesta za glavni teren i nabavci tribina za pomoćni teren. Tu su i ostali manji projekti tipa klupskih prostorija, ograda oko terena, svlačionice na pomoćnom terenu.

Poseban akcenat smo stavili na omladinski pogon. Doveli smo koordinatora Božidara Tujkovića. Tu su nam planovi zaista veliki. Već ste upoznati o saradnji sa Porto Montenegrom. Iz te saradnje se rodio Real Madrid kamp u avgustu. Gotovo je dogovoren kamp Dinamo Zagreb u junu mjesecu. Vjerujemo da ćemo našu djecu moći besplatno da uključimo u te kampove. Biće i kampova van Tivta, gdje ćemo slati našu djecu. Napravili smo roditeljske savjete po kategorijama. Želimo da jače uključimo lokalnu zajednicu  roditelje u naš klub” – kaže Dejan Kandić

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here