Arsenal počeo sa pripremama

0

Fudbaleri Arsenala počeli su sa pripremama za narednu sezonu. Prvi trening vodili su treneri Nikezić, Tujković i Brajić, a ovih dana znaće se i ko će biti novi šef stručnog štaba, umjesto dosadašnjeg Radisava Dragićevića.

Dosta kadrovskih promjena u tivatskom klubu u ovom prelaznom roku. Pored Dragićevića otišli su golman Nikić i fudbaleri Bulatović, Došljak i Bakić, a došli su golman Dušan Pulević i fudbaleri Luka Maraš, Aleksandar Macanović i Vladimir Kašćelan. Ugovor je produžio Argentinac Hulio Montenegro.

Fudbalere su pozdravili Dejan Kandić-predsjednik kluba, Novica Radojičić-član uprave i Ranko Krgović-sportski direktor.

“Čekaju nas velike obaveze i u domaćem šampionatu i u Evropi. Ko je ovdje malo duže zna kako mi funkcionišemo, zna kakvi smo borci, kakvi smo pregaoci. Očekujem  nešto slično da napravimo kao i prošle sezone koja je bila izvanredna. Od 20. do 30. juna smo na pripemama na Zaltiboru. Organizovali smo vrhunske uslove za pripreme. Biće i prijateljskih utakmica i svi ćete dobiti šansu. Kako se ko nametne, tako će i igrati. Omladinci su dobili šansu, posebno Papović, Milosavljević, Ćetković koji su, pridruženi prvom timu. Očekujemo da se borite za tim. Mi vjerujemo u vas” – rekao je Dejan Kandić.

“Želim vam da vas zaobiđu povrede. Očekuje nas žestok rad. Posebno na pripremama na Zlatiboru gdje smo sve organizovali na vrhunskom  nivou. Ja sam vam na raspolaganju što god misliite da možem zajednički da riješimo” – istakao je Ranko Krgović.

“Molim vas da od prvog dana pokažete zašto ste došli ovdje. Borbenost, rad, disciplina i veliko zalaganje – to očekujem od vas. Biće još pojačanja. Svaka konkurencija je zdrava, poboljšava rad i poboljšava vaše individualne kvalitete. U Arsenalu nema prvih 11, već svi su prvih 11. I dalje nam je cilj opstanak u Prvoj Ligi, a na vama je da nas prijatno iznenadite, kao i prošle godine” – kazao je Novica Radojičić.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here