Autobus sa mladim fudbalerima sletio u rijeku, poginulo osam dječaka

0

Fudbalski savez Gane (GFA) objavio je užasne vijesti.

U saobraćajnoj nesreći blizu Kumasija, u Ašanti Regionu, poginulo je osam mladih fudbalera (starosti između 12 i 15 godina).

Tragedija se dogodila kada je vozač autobusa izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u rijeku Ofin. Šestorica dječaka je poginulo na licu mjesta, dok su dvojica preminuli u bolnici.

– GFA izražava najdublje saučešće porodicima osam mladih fudbalera koji su preminuli nakon što je vozilo kojim su se prevozili doživjelo udes. Obaviješteni smo da saobraćajna nesreća desila kada su se vraćali u Ofinso, nakon što su obavili registraciju u Afrančou. Poslali smo odmah naše zaposlene da obiđu sve koji su pogođeni ovom nesrećom. Veoma smo tužni zbog ovoga što se desilo i, uz iskreno saučešće porodicama poginulih, želimo brz oporavak ostatku tima koji je doživio različite vrste povreda u ovom incidentu. U ovim vremenima punim izazovima, stojimo rame uz rame sa svim pogođenim porodicama, uključujući i one kojima su djeca povređena i koji takođe prolaze kroz strašan stres. Misli su nam uz sve bližnje poginulih, neka duše stradalih počivaju u miru, saopštio je Fudbalski savez Gane (GFA).

Upozorenje: Snimci imaju uznemirujuć sadržaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here